måndag 26 september 2011

Irlandsvecka

Blev inte mycket löpning på den Irländska ön. Var där i samband med Solhem Cup med sonen och hade räknat med 3 pass. Det var mycket annat som lockade och så här i efterhand känns det helt ok med ett litet uppehåll i löpningen. Blev dessutom förkyld i lördags för första gången på över ett år vilket också infaller ganska exakt med min löparkarriärs början.

Det blev ett pass runt en utklippt gräsbana på knappt 3 km där naturligtvis får betade. Med en transportsträcka på dryga kilometern från hotellet och två varv på gräset så blev turen drygt 8 km lång. Det kändes ovant att springa på gräs och att inte riktigt veta var foten sattes ner. Men jag kom in i det hyfsat efter ett varv och det flöt på bättre andra varvet.

Det blev alltså inga fler pass i Irland efter onsdagsturen och eftersom jag fortfarande är förkyld blir nog inte nästa pass förrän på torsdag/fredag.

Lätt terräng (gräs)

8 km

2 kommentarer:

  1. Tänk dig att du "bara" för ett år sedan började med löpningen och har kommit så långt. Både fysiskt och psykiskt... Puss på dig, världens finaste bror!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var ett bra beslut. Känns som jag hållit på mycket längre. Kram.

    SvaraRadera